^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Vrijwilligers en bestuursleden gezocht

buurthuis klHet bestuur hoopt in 2017 het nodige onderhoud aan het pand te kunnen uitvoeren. Het dak moet vernieuwd, nieuwe pannen en dakbedekking zijn noodzakelijk. Ook zouden we graag een nieuwe kajuit en kozijnen willen plaatsen. We zoeken een projectleider die de voorbereiding van deze verbouwing alsmede de uitvoering zou kunnen begeleiden. Als u denkt daar de juiste persoon voor te zijn en ook de tijd ervoor vrij kan maken dan horen we dat heel graag.

Lees meer...

Rugby Six Nations

6nationsOp zaterdag 4 februari kun je in het buurthuis de rugbywedstrijd Schotland - Ierland bekijken. De wedstrijd begint om 15:25 uur, het buurthuis is dan geopend vanaf 14:30 uur. Dit wordt georganiseerd met medewerking van Rugbyclub Greate Pier

 

Het Zeslandentoernooi is het belangrijkste rugbytoernooi op het noordelijk halfrond.

Lees meer...

Hardloopgroep op maandag

De loopgroep start vanaf 9 januari niet meer op dinsdagavond maar op de maandagavond.IMG 1284 Als u om ca. 19.25 bij het buurthuis aanwezig bent kunt u met de groep meelopen. Mocht het tempo in het begin te hoog voor u liggen dan zal de organisatie zien of een tweede groep wenselijk is. Lopers, kom op maandagavond naar het buurthuis!

 

Nieuwjaarsduik 2017

ND 01

 

Zondag 1 januari is het weer zover! Vele durfals nemen om 14.00 weer de duik in het steenkoude water van de stadsgracht. Weer gaan we voor een record aantal deelnemers. Vorig jaar hadden we ruim 140… Dat moeten er dit jaar meer worden. Ook zin in een frisse duik? Meldt je dan aan op aanmelding@buurthuisrengerspark.nl of kom op 1 januari je rond half 2 inschrijven. Deelname aan de duik is op eigen risico.

Driebandentoernooi 2016

driebanden kleinIn het weekend van 9,10 en 11 december organiseren we weer ons jaarlijkse driebanden biljarttoernooi. Uitgangspunt is dat een ieder een redelijke kans op winst moet kunnen maken, we spelen daarom met een handicap: betere spelers moeten meer caramboles maken dan minder geoefende. We spelen op vrijdag en zaterdag de voorronden, op zondag gaan we verder met de geplaatste spelers.

 

 

De poulewedstrijden kunnen op de volgende tijden worden gespeeld:
Vrijdag 9 december: 19:00 uur.
Zaterdag 10 december: 10:30 uur, 13:00 uur, 15:30 uur, 18:00 uur en 20:30 uur.

 

Mocht u ook eens mee willen doen: geef u dan op! Het is leuk en vooral gezellig. Om de kosten te kunnen dekken vragen we 10 euro inleggeld. Bent u nu beslist geen biljarter: geen probleem, toeschouwers zijn ook van harte welkom. Opgave kan via het aanmeldformulier

 

 

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.