^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Vaste activiteiten

In het buurthuis vinden van september t/m mei wekelijks of maandelijks de volgende vaste activiteiten plaats:

Stadskantine

Stadskantine West is koken in de buurt door bewoners voor bewoners.
Iedere maand een driegangenmenu voor € 8,00 euro in buurthuis Rengerspark. Voor meer informatie kun je de facebookpagina bekijken.

 biljarten kl  

Biljarten

Op de dinsdagmiddag, woensdag en donderdagavond wordt er gebiljart. Libre voert de boventoon maar ook het driebanden en bandstoten is de laatste tijd steeds meer in trek. Voor al deze activiteiten geldt: mocht u interesse hebben, loop eens binnen. Proef de sfeer en bepaal dan of u zelf ook actief deel wenst te gaan nemen. De uitslagen, standen etc. kunt u hier voor de woensdagavond bekijken en hier voor de donderdagavondclub.

 loop kl  

Hardloopgroep

Iedere dinsdagavond start om 19.30 een groep hardlopers bij het buurthuis. Mocht u nu ook graag met een groep willen lopen dan kan dat!
Als u om ca. 19.25 bij het buurthuis aanwezig bent kunt u met de groep meelopen. Mocht het tempo in het begin te hoog voor u liggen dan zal de organisatie zien of een tweede groep wenselijk is.

yoga kl

Yogalessen

Op vrijdagochtend 10 januari 2020 is inmiddels alweer voor het 9e seizoen, een nieuwe lesserie hatha-yoga gestart in het Buurthuis Rengerspark.

Evenals in de afgelopen jaren zijn er op vrijdagochtend weer twee lesuren van 9.30 - 10.30 uur en van 10.45 - 11.45 uur. Beide lesuren zijn toegankelijk voor ieder niveau van yogabeoefening, dus van beginnend tot (wat) meer gevorderd. De hele lesserie bestaat uit 13 ochtenden en eindigt op vrijdag 15 april 2016 (met een onderbreking in de Herfstvakantie). De kosten zijn € 6,20 per les, totaal voor alle 13 lessen is dat € 80,=. Je kunt ook kiezen om 10 van de 13 ochtenden deel te nemen, dan zijn de kosten € 7,= per les, totaal dus € 70,=. Mocht je een les (moeten) missen dan kun je die altijd op een ander moment en/of op een andere locatie inhalen. Meer dan gemakkelijk zittende kleding en een handdoek hebt u niet nodig. Heeft u interesse dan kunt u zich opgeven bij Richard den Dunnen (yogadocent): 06-40925973, of via info@libete.nl of www.libete.nl. Wees er op tijd bij want het maximum aantal deelnemers is 12 per uur. Mocht u vooraf meer willen weten of hebt u vragen over uw specifieke situatie dan kunt u altijd met Richard contact opnemen, telefoon: 06-40925973. Voor meer informatie, zie ook: www.libete.nl

spel kl

Elke vrijdag UCP spellenavond

Elke vrijdagavond houdt Spellenvereniging UCP haar wekelijkse spellenavond in Buurthuis Rengerspark. Tussen de 20 en 25 mensen van alle leeftijden spelen dan tot na middernacht bord- en kaartspellen in alle soorten en maten.
Kolonisten van Catan en Carcassone ontbreken niet, maar de keuze is enorm. De club beschikt zelf over een ruime collectie, maar veel leden brengen ook eigen spellen mee.De inloop start vanaf 19:30 uur, de spellen zelf beginnen meestal rond 20:00 uur.
Iedereen is welkom en de eerste 3 avonden zijn gratis. Wie na de derde keer vaker wil meespelen, betaalt 4 euro entree of kan voor een bescheiden bedrag lid worden van de vereniging.

Meer informatie over UCP is te vinden op de website www.ucpleeuwarden.nl
en op Facebook www.facebook.com/ucp.spellenvereniging

Salsa dansles

Wil je graag ontdekken wat Salsa jouw te bieden heeft? dat kan iedere week in het buurthuis onder de bezielende leiding van André en Regina. Leer op een plezierige manier de basis van salsa met de focus op techniek. Een goed begin is het halve werk en voor je het weet geniet je van salsa op elk feestje!

Meer informatie kun je bekijken op https://www.bailinho.nl/salsa/ of op deze facebookpagina

 

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.