^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Yoga in Transvaalwijk

yoga klMet ingang van vrijdagochtend 9 september start al weer voor het 6e seizoen de Yogagroep Transvaalwijk voor een nieuwe lesserie hatha-yoga in het Buurthuis Rengerspark.

Wil je ontspannen? Onthaasten? Tot jezelf komen? Bewust(er) worden van je lichaam? Je adem? Je geest? Wel eens gedacht aan hatha-yoga? Dé manier om te komen tot een vitaler lichaam, een goede adembeheersing en een ontspannen geest.

Soft? Integendeel. Hatha-yoga is een fysieke vorm van yoga, maar geen gymnastiek. De lichaamsoefeningen, Asana’s, vragen om een selectieve aanspanning van spieren, concentratie en een juiste ademtechniek.

De oefeningen leren je spanning en ontspanning signaleren, spanning weg te nemen en ontspanning toe laten. Zo neem je op den duur een steeds meer ontspannen houding aan.

De combinatie van lichaamsoefeningen, concentratie en adembeheersing zorgt tevens voor een goede doorstroming in het lichaam. Goed voor alle organen, spieren, bloedsomloop, spijsvertering, ademhalingsorganen, hart en nog veel meer.
De oefeningen zorgen voor souplesse van het lichaam en, het belangrijkste, voor ontspanning.
Bepaald niet “hoog over” dus, maar aandachtig bouwen aan vitaliteit, rust en balans.
 
Op vrijdag 9 september 2016 gaat weer een hele nieuwe serie hatha-yoga-lessen  van start. Deze lessen vinden ook dit hele winterseizoen weer plaats in de bovenzaal van Buurthuis Rengerspark aan de Singelstraat 22. Er zijn, evenals voorgaande seizoenen, weer twee lesuren op ochtend: om 09.30-10.30 uur en om 10.45-11.45 uur.
Beide groepen zijn toegankelijk voor alle niveaus van yogabeoefening, dus van beginnend tot (wat) meer gevorderd. Er zijn nog enkele deelname mogelijkheden.
 
De lesserie van dit najaar bestaat weer uit 13 lessen en eindigt op 9 december 2016 (met een onderbreking in de Herfstvakantie). De kosten zijn  € 6,90 per les, totaal voor alle 13 lessen is dat € 90,=. Je kunt ook kiezen om aan 10 van de 13 lessen deel te nemen, dan zijn de kosten € 7,75 per les, totaal dus € 77,50. Mocht je een keer een les (moeten) missen dan kun je die altijd op een ander moment en/of op een andere locatie inhalen.

 

Heb je interesse dan kun je je opgeven bij Richard den Dunnen (yogadocent): 06-40925973, of via info@libete.nl

Meer informatie, ook over andere locaties en lestijden, zie www.libete.nl

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.