^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Vrijwilligers en bestuursleden gezocht

buurthuis klHet bestuur hoopt in 2017 het nodige onderhoud aan het pand te kunnen uitvoeren. Het dak moet vernieuwd, nieuwe pannen en dakbedekking zijn noodzakelijk. Ook zouden we graag een nieuwe kajuit en kozijnen willen plaatsen. We zoeken een projectleider die de voorbereiding van deze verbouwing alsmede de uitvoering zou kunnen begeleiden. Als u denkt daar de juiste persoon voor te zijn en ook de tijd ervoor vrij kan maken dan horen we dat heel graag.

Mocht u belangstelling hebben voor een bestaande acitiviteit dan u welkom. Mocht u zelf een activiteit willen organiseren dan kan dat ook, laat het ons weten. Op alle vrijdagmiddagen en avonden wordt het buurthuis bezocht door tientallen jongeren die spelletjes spelen, geen computerspelen maar ouderwetse (of misschien wel meer nieuwerwetse) bordspelen. Fantastisch leuk. Voor de jongeren (en ook ouderen) in de wijk die ook graag mee zouden willen doen is er alle gelegenheid om eens binnen te lopen, ze zullen met open armen worden ontvangen.

De bezetting van het buurthuis is goed te noemen maar er is ruimte voor meer, zeker overdag kunnen we nog wel activiteiten gebruiken. Waar we ook behoefte aan hebben zijn enthousiastelingen die ons willen helpen in het bestuur. We zijn maar met z'n vieren... en kunnen dus nog wel hulp gebruiken. Heb je tijd en zin? Informeer eens bij één van de huidige bestuursleden.

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.