^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Leeuwarder Bosloop 8 april

foto van Leeuwarderbosloop Rengerspark.Buurthuis Rengerspark organiseert zaterdag 8 april voor de zevende keer de Leeuwarder Bosloop. Een leuke funloop voor beginners en gevorderden.
Waar genieten van het lopen voorop staat, je een persoonlijk record mag lopen maar het hoeft niet!
Inschrijven bij buurthuis Rengerspark Singelstraat 22 Leeuwarden, kan vanaf 10.30 uur, de start is om 11.00 uur.
Er is een kidsrun ( door 't Rengerspark). Een deel van de 5 en 10 kilometerroute gaat over onverhard pad door het Leeuwarderbos.
De kosten voor deelname zijn; € 1,00 voor kinderen, € 3,00 (vanaf 16 jaar) en een bijdrage voor het goede doel. (schriften, blocnote en of stiften.)
Dit jaar willen wij willen wij schoolpakketten verzamelen voor de weekendschool Baljée. Dit is een school voor nieuwsgierige, gemotiveerde kinderen van 10 tot 14 jaar. Ze duiken tijdens de lessen in een boeiende wereld, waar ze van huis uit niet zo snel in aanraking mee komen

Repaircafe 18-02 gaat niet door

Helaas gaat door omstandigheden de reparatiewerkplaats van het wijkpanel op zaterdag 18 februari niet door, een nieuwe datum wordt gepland!

Vrijwilligers en bestuursleden gezocht

buurthuis klHet bestuur hoopt in 2017 het nodige onderhoud aan het pand te kunnen uitvoeren. Het dak moet vernieuwd, nieuwe pannen en dakbedekking zijn noodzakelijk. Ook zouden we graag een nieuwe kajuit en kozijnen willen plaatsen. We zoeken een projectleider die de voorbereiding van deze verbouwing alsmede de uitvoering zou kunnen begeleiden. Als u denkt daar de juiste persoon voor te zijn en ook de tijd ervoor vrij kan maken dan horen we dat heel graag.

Lees meer...

Rugby Six Nations

6nationsOp zaterdag 4 februari kun je in het buurthuis de rugbywedstrijd Schotland - Ierland bekijken. De wedstrijd begint om 15:25 uur, het buurthuis is dan geopend vanaf 14:30 uur. Dit wordt georganiseerd met medewerking van Rugbyclub Greate Pier

 

Het Zeslandentoernooi is het belangrijkste rugbytoernooi op het noordelijk halfrond.

Lees meer...

Hardloopgroep op maandag

De loopgroep start vanaf 9 januari niet meer op dinsdagavond maar op de maandagavond.IMG 1284 Als u om ca. 19.25 bij het buurthuis aanwezig bent kunt u met de groep meelopen. Mocht het tempo in het begin te hoog voor u liggen dan zal de organisatie zien of een tweede groep wenselijk is. Lopers, kom op maandagavond naar het buurthuis!

 

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.