^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Driebandentoernooi 2019

driebanden klein

Traditiegetrouw organiseert buurthuis Rengerspark haar jaarlijks driebanden biljarttoernooi aan het eind van het jaar. Ook dit jaar en wel in het weekend voor de kerst namelijk op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december.

 

De voorronden worden op vrijdagavond en zaterdag gespeeld. Op vrijdag kan er gespeeld worden om 19.00 of 21.30 uur. Op zaterdag om 10.30, 13.00, 15.30, 18.00 en 20.30 uur. Er wordt gespeeld in poules van 4 spelers zodat een ieder 3 partijen speelt. De winnaar van iedere poule plaatst zich automatisch voor de zondag maar ook een aantal beste tweeden. Hoeveel dat zullen zijn hangt af van de deelname. We hopen op een grote deelname en nodigen je hierbij van harte uit. Inleg is € 10,00 per persoon. Een partij kent maximaal 20 beurten en er wordt met handicap gespeeld. We hanteren de handicapregeling van de Friesland Cup.

    

Er zijn leuke prijzen beschikbaar maar we spelen vooral voor de spreekwoordelijke eer, sportiviteit is het belangrijkste en daarom geldt ook: meedoen is belangrijker dan winnen.

Opgeven kan via info@buurthuisrengerspark.nl

Bij de aanmelding ook graag het aantal te maken caramboles doorgeven.

We hopen op je deelname, geef je dus op!

 

 

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.