Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rengers/domains/buurthuisrengerspark.nl/public_html/joomla/libraries/cms/application/cms.php on line 382
Buurthuis Rengerspark

Rengerspark bosloop 11 april

bosloop kleinDe 5e Rengerspark bosloop vindt plaats op 11 april.

Inschrijven kan vanaf 10:30 uur. De start is om 11:00 uur. Inschrijfgeld: € 3,00 en een blik katten- of hondenvoer. Kinderen betalen € 1,00 en een blik katten- of hondenvoer. Een leuke loop voor gevorderden en beginners! De opbrengst is voor de dierenopvang "de Wissel" Mocht u niet meelopen, kunt u altijd op 11 april uw blikken komen langsbrengen tussen 10:30 en 13:00 uur.

Register to read more...

Workshop Mondriaan

Annet kleinWegens succes van de vorige (graffiti) workshop, gaan we maandag 20 april om 19:30 uur weer creatief aan de slag!
Dit keer kan je je eigen "Mondriaan" maken.
Piet Mondriaan was een kunstschilder die vooral bekend is geworden door zijn kenmerkende gebruik van horizontale en verticale lijnen en de primaire kleuren. Ook heeft hij werken gemaakt met bijvoorbeeld pasteltinten. 

Register to read more...

Pier Pander - Dag van het park

pier kleinZondag 31 mei wordt het museum van Pier Pander geopend. Om 14:00 uur is er in het HCL een lezing van Harry Tupan over het werk van de schilder Pier Pander en aansluitend is er de mogelijkheid om de tentoonstelling te bekijken in het Pier Pander museum.

Register to read more...

Uitslagen Rengerspark bosloop

bosloop01 kleinIedereen die meegedaan heeft aan de Leeuwarderbosloop, hartelijk dank voor jullie komst. Een loop met lekker weer, enthousiaste lopers, medailles voor de hond en Sander winnaar van de kidsrun. Ligt er in februari te veel sneeuw in april blokkeren zwanen in de vroege ochtend de route.

De uitslagen zijn hieronder te bekijken:

Register to read more...

Reparatiewerkplaats Wijkpanel

repaircafe 01Op zaterdagmorgen 18 april organiseert het wijkpanel voor de 3e keer alweer het repaircafe. Van 9:00 uur tot 13:00 uur helpt een aantal vrijwilligers u dan met allerlei reparaties. Dit is er de vorige keer allemaal uitgevoerd:

Register to read more...