^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

Vaste activiteiten

In het buurthuis vinden van september t/m mei wekelijks of maandelijks de volgende vaste activiteiten plaats:

 biljarten kl  

Biljarten

Op de dinsdagmiddag, woensdag en donderdagavond wordt er gebiljart. Libre voert de boventoon maar ook het driebanden en bandstoten is de laatste tijd steeds meer in trek. Voor al deze activiteiten geldt: mocht u interesse hebben, loop eens binnen. Proef de sfeer en bepaal dan of u zelf ook actief deel wenst te gaan nemen. De uitslagen, standen etc. kunt u hier voor de woensdagavond bekijken en hier voor de donderdagavondclub.

 loop kl  

Hardloopgroep

Iedere dinsdagavond start om 19.30 een groep hardlopers bij het buurthuis. Mocht u nu ook graag met een groep willen lopen dan kan dat!
Als u om ca. 19.25 bij het buurthuis aanwezig bent kunt u met de groep meelopen. Mocht het tempo in het begin te hoog voor u liggen dan zal de organisatie zien of een tweede groep wenselijk is.

spel kl

Elke vrijdag UCP spellenavond

Elke vrijdagavond houdt Spellenvereniging UCP haar wekelijkse spellenavond in Buurthuis Rengerspark. Tussen de 20 en 25 mensen van alle leeftijden spelen dan tot na middernacht bord- en kaartspellen in alle soorten en maten.
Kolonisten van Catan en Carcassone ontbreken niet, maar de keuze is enorm. De club beschikt zelf over een ruime collectie, maar veel leden brengen ook eigen spellen mee.De inloop start vanaf 19:30 uur, de spellen zelf beginnen meestal rond 20:00 uur.
Iedereen is welkom en de eerste 3 avonden zijn gratis. Wie na de derde keer vaker wil meespelen, betaalt 4 euro entree of kan voor een bescheiden bedrag lid worden van de vereniging.

Meer informatie over UCP is te vinden op de website www.ucpleeuwarden.nl
en op Facebook www.facebook.com/ucp.spellenvereniging

Salsa dansles

Wil je graag ontdekken wat Salsa jouw te bieden heeft? dat kan iedere week in het buurthuis onder de bezielende leiding van André en Regina. Leer op een plezierige manier de basis van salsa met de focus op techniek. Een goed begin is het halve werk en voor je het weet geniet je van salsa op elk feestje!

Meer informatie kun je bekijken op https://nextdance.nl of op deze facebookpagina

 

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.