^Omhoog

Leuker leven in de Transvaalwijk

3 oktober zaterdagmiddagcafé

cafe-bier-578Iedere eerste zaterdagmiddag van de maand is buurthuis Rengerspark geopend. We openen de deuren rond de klok van half vijf. Iedereen is van harte welkom, jong en oud. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes voorradig. Voor de ouderen overigens ook, wil je een kaartje leggen, biljarten, darten, alles kan en mag. Of toch liever aan de bar ‘hangen’ of aan de stamtafel zitten, genietend van een biertje, wijntje of iets anders om zo met uw (directe) buurtbewoners de nieuwste ontwikkelingen in uw buurt en stad te bespreken. Het kan en mag allemaal, niets moet. Lekker toch! Kom eens langs en neem uw buren mee! Uw gastheer Mick ontvangt u graag! Het eerstvolgende zaterdagmiddagcafe is op 3 oktober.

Reparatiewerkplaats Wijkpanel

repaircafe 01Op zaterdagmorgen 10 oktober organiseert het wijkpanel voor de 4e keer alweer het repaircafe. Van 9:00 uur tot 13:00 uur helpt een aantal vrijwilligers u dan met allerlei reparaties. Dit is er de vorige keer allemaal uitgevoerd:

Lees meer...

Wijnproeverij op 26 april

wijn klZondagmiddag 26 april verzorgd Piet Wielinga een gratis wijnproeverij. Als buurtbewoner bent u van harte welkom. De heer Wielinga zal zomerwijnen voor u presenteren. Voor deze bijzondere activiteit openen we de deur om 15.00 uur, de proeverij sluit rond de klok van half zes. Aanmelden is niet nodig. Natuurlijk kunt u de lekkere wijnen na de proeverij bestellen.

 

Rengerspark bosloop 11 april

De 5e Rengerspark bosloop vindt plaats op 11 april.

Inschrijven kan vanaf 10:30 uur. De start is om 11:00 uur. Inschrijfgeld: € 3,00 en een blik katten- of hondenvoer. Kinderen betalen € 1,00 en een blik katten- of hondenvoer. Een leuke loop voor gevorderden en beginners! De opbrengst is voor de dierenopvang "de Wissel" Mocht u niet meelopen, kunt u altijd op 11 april uw blikken komen langsbrengen tussen 10:30 en 13:00 uur.

Lees meer...

Workshop Afrikaanse Kunst

Op 18 april is er weer een workshop Afrikaanse kunst in het buurthuis. Zoals voorgaande jaren wordt deze workshop weer gegeven door Ingrid Kleiterp. U kunt weer uit 3 verschillende beelden kiezen, de voorbeelden en prijzen staan hieronder. De workshop begint om 13:30 uur, aanmelden kan t/m 12 april via: info@buurthuisrengerspark.nl

Er kan een keuze worden gemaakt uit de onderstaande kunstwerken:

Lees meer...

Copyright © 2013. Buurthuis Rengerspark  Rights Reserved.